Rendelési Információk

Rendelési információk

Az áruházban, regisztráció nélkül  is nézelődhet, és gyűjthet termékeket a kosarába. Ezek egy ideiglenes tárolóba kerülnek, majd mikor regisztrált, nem szükséges újra kiválasztani, azonnal megrendelheti azokat.

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 17 óráig történik, amennyiben megrendelését munkaidőn kívül adja le, úgy az a következő munkanapon kerül feldolgozásra. Általános teljesítési határidő, a visszagazolástól számított 3 munkanapon belül.

 

A rendelés lépései:

 

Válassza ki a terméket a termék fotóján előugró megrendelem gombbal. Ekkor eljut a termék adatlapjára, ahol elolvashatja a részletes termékleírást, megadhatja a vásárolni kívánt mennyiséget, és a kosárba teheti a terméket.

Amennyiben több terméket is szeretne vásárolni, válassza a tovább vásárolok gombot, ha befejezte a vásárlást, kattintson a kosár tartartalmának megjelenítése gombra. A kosár megjelenítése után a piros gombbal törölheti az adott terméket, ha meggondolta magát, vagy módosíthatja a mennyiséget a zöld frissítés gombbal. Itt van lehetősége módosítani, szerkeszteni a számlázási és szállítási címet, valamint kiválaszthatja a szállítás, fizetés módját. A megjegyzések, különleges kérések dobozban üzenetet írhat az áruház munkatársainak. Végül el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket, és meg kell erősítenie rendelését.

A rendelés megerősítését követően a rendszer e-mailben visszaigazolást küld az Ön számára.

 

Rendelése módosítására ezt követően 24 óra áll rendelkezésére, vagy az áruházon keresztül e-mailben, vagy telefonon.

 

 

Vásárlási információk

Kapcsolat

Kovács Zsuzsanna Egyéni Vállalkozó
1173. Budapest, Újlak u. 56.
Telefon: +36 30/ 276-5176
k.zsu.bizsu@gmail.com