Zsu-bizsu

webáruház

Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

A házhoz szállítást a Magyar Posta Zrt. végzi

 

Fizetést követő kézbesítés:

A csomag átvételekor a kézbesítőnek kell fizetni, készpénzben. Ennél a fizetési módnál, a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül postázzuk a csomagot. A csomagfeladás megtörténtét követően értesítést küldünk, annak tényéről.

 

A fizetést követő kézbesítés díja:

 

1520.00 Ft (5000 Ft-os bruttó rendelési értékig a postaköltség 510 Ft + utánvét költsége 1010 Ft; 5001 Ft-os bruttó vásárlási értéktől a postaköltség 950 Ft + utánvét költsége 570 Ft)

20000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

 

 

Előre utalás: 

A megrendelt termékek szállítási költséggel növelt értéke banki átutalással vagy postai utalványon egyenlíthető ki. Az utalást a K&H Banknál vezetett 10401921-50526652-76511005 számú számlára tehetik meg. A kedvezményezett rovatba a Kovács Zsuzsanna nevet kell feltüntetni. A megjegyzésbe kérjük, írja be nevét és a megrendelés számát. Fontos! Addig ne utalja el a pénzt, amíg munkatársunk nem ellenőrizte, hogy minden megrendelt termékből van elegendő a készleten. Erről telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk. Ennél a fizetési módnál, a pénz számlára érkezését követő 2-3 napon belül postázzuk a csomagot. Ennek tényéről tájékoztatást küldünk.

 

Az előre utalás díja:

 

5000 Ft-os bruttó rendelési értékig: 510 Ft, 5001 Ft-os bruttó rendelési érték felett: 950 Ft.

20000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

 

 

A nyugta vagy számla mindkét esetben a csomag tartalmát képezi. Számlaigényét kérjük, előre jelezze.

 

 

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát átvételkor. Az esetleges sérülésekről kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot, mert utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni.

 

 

A csomagok kézbesítésére munkanapokon 8 és 17 óra között kerül sor. Amennyiben ebben az időszakban nem található otthon, szállítási címként munkahelyi cím megadására is van lehetőség. A posta munkatársa kétszer kísérli meg a kézbesítést, másodszori sikertelenség esetén az át nem vett csomag visszaszállítási költségét a megrendelőnek kell állnia. Ugyanez az eljárás abban az esetben, ha nem tudja a csomag díját kézbesítéskor rendezni, ezért kérjük, csak abban az esetben rendeljen áruházunkból, ha a vételárat és a szállítás költségét ki tudja fizetni. A csomag újbóli kipostázására, csak az ellenérték előre történő kifizetése esetében van mód.

 

 

20 000 Ft érték feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

 

 

Személyes átvétel:

 

Üzletünk nincs, ezért személyes átvételre csak a Rendezvények, Vásárok menüpontban meghirdetett rendezvényeken van lehetőség.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vásárlási információk

Kapcsolat

Kovács Zsuzsanna Egyéni Vállalkozó
1173. Budapest, Újlak u. 56.
Telefon: +36 30/ 276-5176
k.zsu.bizsu@gmail.com